Ringsted Erhverv

RaketVækst


Dato og tid

Onsdag d. 4. oktober 2017 kl. 08:30 til fredag d. 6. oktober 2017 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 6. september 2017 kl. 15:30

Sted

Johanneberg
Hjaletvej 51
4760 Vordingborg
Denmark

Arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

RaketVækst – forretningsudvikling for de ambitiøse

 

Ringsted Erhverv inviterer virksomheder til et eksklusivt, skræddersyet kursusforløb med fokus på vækst. Kurset RaketVækst foregår i samarbejde med Væksthus Sjælland og forløber over tre dage.

Er du nået til et punkt i din virksomheds udvikling, hvor du trænger til fornyet viden og en handlingsplan til at komme videre? Måske har du selv startet virksomheden for 5-6 år siden, og er nu klar til at komme ud over den grænse, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder?


Uanset, hvad du går og tumler med, så har du nu mulighed for at deltage i RaketVækst, som er et særligt skræddersyet forløb med meget få deltagere og dygtige undervisere.


Du kommer hjem med fornyet energi og planer for, hvordan din virksomhed skal udvikle sig de kommende år. Du får også udvidet dit netværk med andre virksomheder og konsulenter, du møder på forløbet.
Undervisningen er intens og konkret i forhold til lige præcis din virksomhed.

Vækstkonsulenterne Nils Hall Torgerson og Søren Mikkelsen fra Væksthus Sjælland står for undervisningen.

Se hvad en tidligere deltager siger om RaketVækst

Christian Torp fra Torp IT udtaler:

”Jeg har fået virkelig kompetent sparring på min virksomhed, inspiration fra de andre deltagere på forløbet og ikke mindst hjælp til at fokusere på de ”rigtige” ting - nemlig de ting, som er afgørende for at skabe vækst. Opfølgningsmøderne i forlængelse af forløbet har holdt mig på sporet, og allerede kort tid efter kurset har jeg set resultater af det, jeg tog fat i som følge af forløbet. Jeg kan kun varmt anbefale andre, der gerne vil ”vækste”, at tilmelde sig Raketvækst forløbet."

Se mere om RaketVækst forløbet

Læs brochure om RaketVækst her


Sted Johanneberg, Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg

Pris Prisen for det samlede forløb er kr. 5.625,inkl. moms. Prisen dækker fuld forplejning, overnatning, undervisning og materialer alle dage.

Tlmelding er bindende. Ved afmelding efter den 6. september 2017 opkræves den fulde kursuspris.

 

Kontakt

Hvis du vil du høre mere om RaketVækst er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Lisbeth Eichen på tlf. 5762 8208 eller e-mail lei@ringsted.dk

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk