Ringsted Erhverv

Foredrag - Få succes uden at knække nakken


Dato og tid

Onsdag d. 15. november 2017 kl. 16:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 13. november 2017 kl. 12:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
4100 Ringsted
Denmark

Arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dkFå succes uden at knække nakken er Jonathan Løws ærlige, levende og autentiske fortælling om, da kurven knækkede i mere end én forstand.

Foredraget er en personlig beretning om at være serie-iværksætter på godt og ondt, i medgang og modgang. For de fleste er både opture og nedture en del af iværksætterlivet, men for Jonathans eget vedkommende også stress og depression.
 
Til dette arrangement holder Jonathan foredrag om at få succes som iværksætter og deler erfaringerne med sine 4 vækstvirksomheder, internationale eventyr, rollen som investeringsansvarlig i Danmarks største investeringsfond for startups m.v.
Derudover kommer han ind på, hvorledes en usund balance imellem arbejde og fritid kostede dyrt. Han deler også sine erfaringer med, hvordan man kommer ovenpå igen og genskaber balancen.
 
Efter selve foredraget er det muligt at blive og deltage i en efterfølgende workshop, hvor vi arbejder med vores værdier i livet og sikrer, at disse går igen
i det travle iværksætterliv. Det er ifølge Jonathan Løw én af nøglerne til at brænde for noget uden at brænde ud.
 
Det får du med hjem:
  • En inspirerende iværksætter-fortælling fra én af landets førende iværksættere
  • Et indblik i hvordan man passer på sig selv og undgår stress, depression m.v.
  • En autentisk og levende oplevelse med rig mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere undervejs – samt arbejde med dine egne værdier og mål i en kort workshop
  • En gratis e-bogs udgave af Jonathan Løws bestseller Listen Louder.

Praktik

I anledning af Vækst- og Iværksætterugen er det er gratis at deltage i workshoppen efter først til mølle princippet. Tilmelding er nødvendig!

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk