Ringsted Erhverv

Workshop - Tag styringen over din virksomhed og skab de resultater du ønsker


Dato og tid

Tirsdag d. 14. november 2017 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 10. november 2017 kl. 12:00

Sted

Den Kreative Matrikel
Garnisonen 38
4100 Ringsted
Denmark

Arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Er det svært at få nye kunder? Kommer du hele tiden til at sige ja til de forkerte opgaver? Eller er du i tvivl om, om det er en levedygtig forretning du er ved at etablere?
På denne workshop arbejder vi med, hvordan du skaber en levedygtig virksomhed baseret på din passion og dit livsformål.Du lærer at holde fokus og skabe netop de resultater du ønsker. 

  • Du lærer at holde fokus og skabe netop de resultater du ønsker.
  • Du får indblik i hvilken metode andre dygtige iværksættere anvender for at få succes.
  • Du lærer at bruge et af verdens mest effektive målsætningsværktøjer i din virksomhed

Formålet er at hjælpe dig som selvstændig til at skabe en levedygtig virksomhed i vækst, så du hurtigere kan få den tilværelse, du ønsker for dig og dine nærmeste.
Dagen er krydret med case studies, lidt teori og masser af værktøjer, som du straks kan anvende i din hverdag. Samtidig vil der vil være netværksaktiviteter, og du får lavet dit helt eget Goal Mapping med mulighed for at anvende det i din virksomhed.

Kom i godt humør og vær en aktiv deltager for at få størst udbytte af dagen.Om foredragsholderen

Bo Bauerfeind er stifter af Business Leader Academy, som er et udviklingsforløb, der forener Purpose, Profit og Performance. Han hjælper iværksættere og ejerledere med at finde deres livsformål og mestre en High Performers Mindset, så de kan skabe den livsstil de drømmer om. Bo har en baggrund inden for Finans, IT, Marketing og Rekruttering, og har erfaring som sælger, rådgiver, salgschef, landechef, administrerende direktør, regionsdirektør og som aktivt bestyrelsesmedlem. Man kan læse mere om Bo Bauerfeind på www.bobauerfeind.dk.

Målgruppen

Workshoppen er for alle iværksættere og ejerledere, der leder efter nye veje til at nå deres mål. Og den er især interessant for dig, som ved, at du kan udrette mere, men som mangler, at finde vej til dit fulde potentiale, eller dig - som har drevet virksomhed i flere år, og føler, at nu er tiden inde til at løfte dit og virksomhedens niveau til nye højder eller i en anden retning.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk