Ringsted Erhverv

Lederlounge - Førstehjælp til feedback


Dato og tid

Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 08:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. januar 2019 kl. 12:00

Sted

Kantinen hos Plastmo A/S

Odinsvej 9-11 (indkørsel ved Plastfabrikken, Odinsvej 12)
4100 Ringsted

Arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Udvid dit netværk over en lækker morgenbuffet og få indsigt i hvordan du skaber en god feedbackkultur, når Ringsted Erhvervsforum inviterer til

                         Lederlounge med Anders Stahlschmidt
                    hos Plastmo A/S, Odinsvej 9-11, 4100 Ringsted

tirsdag den 29. januar kl. 08.00-10.00 i kantinen hos Plastmo A/S (indkørsel fra Odinsvej ved PlastFabrikken, Odinsvej 12)

Billede af Anders Stahlschmidt

Kom og hør Anders Stahlschmidt fortælle om, hvordan man skaber en god feedbackkultur med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring som konfliktmægler, og som forfatter til bogen, Førstehjælp til Feedback.

De fleste chefer ved godt, at de skal give deres medarbejdere ros og anerkendelse. Det nedbringer sygefraværet og hæver effektiviteten. Alligevel oplever en tredjedel af alle lønmodtagere i Danmark så godt som aldrig at få ros af deres chef. Noget i vores kultur gør det åbenbart svært, men har I råd til at lade være? Hvad kan I gøre for at blive bedre til at give hinanden et klap på skulderen?

Og lige så vigtigt: Hvordan giver man kolleger og medarbejdere kritik, så de ikke oplever det som et angreb, men en hjælp? Hvordan kritiserer man konstruktivt?

Oplev Anders Stahlschmidt dele ud af sin erfaring med en masse eksempler på, hvordan man bliver stand til at sige tingene ligeud, uden at ende nede under snot- og tåregrænsen. Det handler om at give hinanden noget at vokse af.

Om Lederlounge
Lederlounge er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, som består af en kort faglig opdatering fra morgenstunden i godt selskab med andre lokale erhvervsdrivende.

Lederloungen indledes kl. 8.00 med en lækker morgenbuffet, som du har mulighed for at nyde i selskab med andre lokale erhvervsfolk. Foredragsholderen går på cirka kl. 8.30.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum.


Om Anders Stahlschmidt
Anders Stahlschmidt er uddannet journalist og konfliktmægler med mange års erfaring som leder. Han arbejder i dag med blandt andet feedback og konfliktløsning i private- og offentlige organisationer og virksomheder.

Anders Stahlschmidt har været forfatter på bøger som: Tag ordet - grib forsamlingen fra Børsens Forlag 2005, Præsentationsteknik fra Børsens Forlag 2006 og Førstehjælp til Feedback - giv hinanden noget at vokse af fra Gyldendal Business 2009.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk