Ringsted Erhverv

Lederlounge - MEAN Leadership med Morten Albæk


Dato og tid

Onsdag d. 18. september 2019 kl. 08:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 15. september 2019 kl. 12:00

Sted

Kantinen hos Plastmo A/S

Odinsvej 9-11 (indkørsel ved Plastfabrikken, Odinsvej 12)
4100 Ringsted

Arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum.

Udvid dit netværk over en lækker morgenbuffet og få indsigt i en ledelsesfilosofi, hvor meningsskabelse sikrer engagement og motivation, når Ringsted Erhvervsforum inviterer til

                         Lederlounge med Morten Albæk
                    hos Plastmo A/S, Odinsvej 9-11, 4100 Ringsted

onsdag den 18. september kl. 08.00-10.00 i kantinen hos Plastmo A/S (indkørsel fra Odinsvej ved PlastFabrikken, Odinsvej 12)

Billede af Morten Albæk

Kom og hør erhvervsmanden og filosoffen Morten Albæk, der med udgangspunkt i sin nye bog, Et Liv, En Tid, Et Menneske, samt hans MEAN Leadership filosofi, vil tale om nødvendigheden af at skabe mening, effektivitet, fremdrift og forandring i organisationer.

Morten Albæks morale er, at en essentiel komponent i stolthedens DNA er, at medarbejderne kan forstå meningen og formålet med det, de laver. Hvis meningsfuldheden forsvinder, forsvinder ikke blot den kritisk tænkende medarbejder, men også muligheden for at skabe den hypereffektive organisation bliver til et fatamorgana.

Med sin ledelsesfilosofi MEAN Leadership giver Morten Albæk sit bud på fremtidens nye meningsfulde måder at drive virksomhed på. Udgangspunktet er, at enhver form for ledelse skal tage afsæt i at skabe og opretholde et højt niveau af mening fra et individuelt, organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv.

Oplev et inspirerende foredrag fra en af Danmarks mest markante ledere, Morten Albæk, hvor han giver sit bud på de nye muligheder, som vi bør fokusere på.

Hvad sker der på en Lederlounge?
Lederlounge er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, som består af en kort faglig opdatering fra morgenstunden i godt selskab med andre lokale erhvervsdrivende.

Lederloungen indledes kl. 8.00 med en lækker morgenbuffet, som du har mulighed for at nyde i selskab med andre lokale erhvervsfolk. Foredragsholderen går på cirka kl. 8.30.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum.

Under arrangementet tager vi billeder

Udvalgte billeder fra arrangementet vil blive offentliggjort i forbindelse med markedsføringen af dette på for eksempel Ringsted Erhvervsforums hjemmeside, i nyhedsbrevet Erhvervsnyt og på Ringsted Erhvervs Facebookside.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, hvor du er på, kan du rette henvendelse til erhvervsforum@ringsted.dk, og billedet vil blive fjernet i det omfang, det er muligt.

Om Morten Albæk
Morten Albæk er stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas. Han er tidligere Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S, som er en af verdens største vindmølleproducenter, samt Senior Vice President i Danske Banks afdeling for Idea Generation and Innovation.

Han er cand.mag. i historie og filosofi samt adjungeret professor ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. Han er den første og eneste dansker, der er kåret og fremhævet af det anerkendte amerikanske magasin “The Internationalist” som en af de mest innovative marketingsledere i verden. Derudover er han forfatter til flere bestsellers, bl.a. ”Generation fucked up?” og ”Det gennemsnitlige menneske”, og senest ”Ét liv. Én tid. Ét menneske”.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk