Ringsted Erhverv

Lederlounge - "Få det bedste frem i andre" med Erik B. Jørgensen


Dato og tid

Onsdag d. 29. januar 2020 kl. 08:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 24. januar 2020 kl. 12:00

Sted

Kantinen hos Plastmo A/S, Odinsvej 9-11 (indkørsel ved Plastfabrikken, Odinsvej 12), 4100 Ringsted Kantinen hos Plastmo A/S
Odinsvej 9-11 (indkørsel ved Plastfabrikken, Odinsvej 12)
4100 Ringsted

Arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 41770275
efkcenter@ringsted.dk

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum.

Udvid dit netværk over en lækker morgenbuffet og få indsigt i en ledelsesfilosofi, hvor meningsskabelse sikrer engagement og motivation, når Ringsted Erhvervsforum inviterer til

                         Lederlounge med Erik B. Jørgensen
                    hos Plastmo A/S, Odinsvej 9-11, 4100 Ringsted

Onsdag den 29. januar kl. 08.00-10.00 i kantinen hos Plastmo A/S (indkørsel fra Odinsvej ved PlastFabrikken, Odinsvej 12)

Erik B. jørgensen

Den danske eventyrer, Erik B. Jørgensen, har gjort militærkarriere i mere end et årti, herunder længst tid i Jægerkorpset og Sirius Patruljen. Erik er bl.a. kendt fra ”Korpset” på TV2, hvor han og tre andre tidligere Jægersoldater, testede 30 mænd om de var gjort af det rette stof.

Under titlen ”Få det bedste frem i andre” fortæller Erik B. Jørgensen om, hvordan ledelse kort og godt handler om, at trække det bedst frem i andre mennesker. God ledelse handler om at inddrage, når der er tid, og skære igennem, når der er behov for det.

Ledelse er sjældent et en-mands-projekt, men et samarbejde hvor alle er inddraget og bidrager.

Deltag i Ringsted Erhvervsforums Lederlounge og bliv klog på medarbejdere der vil ”gå i døden” for den gode leder. For den leder, der formår at lytte, at tildele andre ansvar og udnytte sine medarbejderes kompetencer og færdigheder til fulde.

Hvad sker der på en Lederlounge?
Lederlounge er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, som består af en kort faglig opdatering fra morgenstunden i godt selskab med andre lokale erhvervsdrivende.

Lederloungen indledes kl. 8.00 med en lækker morgenbuffet, som du har mulighed for at nyde i selskab med andre lokale erhvervsfolk. Foredragsholderen går på cirka kl. 8.30.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum.

Under arrangementet tager vi billeder

Udvalgte billeder fra arrangementet vil blive offentliggjort i forbindelse med markedsføringen af dette på for eksempel Ringsted Erhvervsforums hjemmeside, i nyhedsbrevet Erhvervsnyt og på Ringsted Erhvervs Facebookside.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, hvor du er på, kan du rette henvendelse til erhvervsforum@ringsted.dk, og billedet vil blive fjernet i det omfang, det er muligt.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 41770275
efkcenter@ringsted.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 41770275
efkcenter@ringsted.dk