Ringsted Erhverv

Business Café - Vækst via Ledelse


Dato og tid

Tirsdag d. 5. september 2017 kl. 16:00 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 5. september 2017 kl. 16:00

Sted

Den Kreative Matrikel
Garnisonen 38
4100 Ringsted
Denmark

Arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Kom og få en smagsprøve på

Vækst via ledelse

Styrk dine lederkompetencer

 

Tre ud af fire ledere føler sig fanget i den daglige drift – Er du en af dem?

For meget tid går til daglig drift og for lidt tid til ledelse og udvikling—din hverdag?

Kom og få en smagsprøve på et effektivt ledelsesudviklingsforløb til ejere og ledere i ambitiøse virksomheder. Afklar dine lederkompetencer og løft virksomhedens resultater. Se mere om Vækst via Ledelse her

Mød en ambitiøs leder, Tim Jepsen, som sammen med Martin Olsen står i spidsen for den hurtigt voksende virksomhed Team Rengøring A/S.

Tim Jepsen siger:
”Vækst via Ledelse har givet mig den nødvendige inspiration og helt konkrete værktøjer til at håndtere de ledelsesopgaver, som følger med i en virksomhed i hastig udvikling.”

Kom og hør mere om hvad Vækst via Ledelse har betydet for ham som leder.

Du kan også møde en af de faste drivkræfter på forløbet, Karsten Andersen fra Væksthus Sjælland vil give et indblik i forløbets indhold.

Efter oplægget er der åben dialog med mulighed for at tale videre med oplægsholderne.

Næste Vækst via Ledelse forløb finder sted den 23.-24. oktober 2017.

Vel mødt

_________________________________________________________________________


En tidligere deltager udtaler om Vækst via Ledelse:


Så fik jeg endeligt taget beslutningen om at ansætte en værkfører!

Ollerup Maskinfabrik i Slagelse er en af de virksomheder, som har deltaget i et Vækst via Ledelses-forløb, og det har givet helt konkrete resultater.

”På kurset blev jeg udfordret på om jeg kunne uddelegere opgaver. Jeg havde længe følt, at jeg ikke kunne nå hele vejen rundt i driften. Vores virksomhed udvider og vokser, men det betyder ikke, at vi ikke kan lære noget nyt. Vi vil gerne være skarpe på alle aspekter af vores forretning. Vores tekniske knowhow og evnen til at sælge et produkt har vi styr på, men vi vil gerne være lige så skarpe på ledelsessiden, som vi er på de øvrige områder. På den måde bliver vi også bedre rustet til fremtidens konkurrencesituation,” siger direktør for Ollerup maskinfabrik Jens Larsen.


Business Café er et gratis tilbud om nem adgang til viden og sparring for virksomheder og iværksættere. Du kan både få inspiration og viden til gavn for væksten i din virksomhed.

Business Caféen byder på et inspirerende oplæg med et tema indenfor vækst og udvikling af din virksomhed. Temaet varierer fra gang til gang.Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk