Ringsted Erhverv

Torsdagsbrunch hos Estate Ringsted


Dato og tid

Torsdag d. 2. november 2017 kl. 08:00 til 09:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. november 2017 kl. 10:00

Sted

Estate Ringsted
Sct. Hansgade 22
4100 Ringsted
Denmark

Arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk


Ringsted Erhvervsforum inviterer lokale virksomheder til Torsdagsbrunch

Torsdag den 2. november 2017 kl. 8.00 – 9.00 er det Estate Ringsted, som byder det lokale erhvervsliv på en morgenbrunch på adressen: Sct. Hansgade 22 i Ringsted.

Peter Dinesen Estate Ringsted

I 2015 kom en ny ejendomsmæglerkæde til byen, da Peter Dinesen åbnede Estate Ringsted, som har fokus på salg af  villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger og mindre landbrugsejendomme/nedlagte landbrug.

Estate Ringsted er en del af en landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere, hvor der lægges vægt på et stort lokalkendskab. I over 30 år har Peter Dinesen haft sin daglige gang i Ringsted, og med sine 25 års erfaring indenfor finans- og ejendomsbranchen, har han både lokalkendskab og en stærk faglig indsigt.

Boligmarkedet i Ringsted er inde i en positiv udvikling. Ifølge Boligsiden.dk er salget af boliger i Ringsted Kommune steget med 167 % i de seneste 5 år samtidig med at boligpriserne er steget med 20 % i løbet af de sidste tre år.

Kom og hør indehaver Peter Dinesen fortælle mere om Estate Ringsted, og hvordan han har arbejdet med at udvikle sin forretning. I den forbindelse giver Peter også en opdatering på det aktuelle boligmarked i Ringsted og omegn.
 

På en torsdagsbrunch fortæller en virksomhed sin historie og giver et indblik i både udfordringer og succeser. Formålet er at give deltagerne ny inspiration i forhold til virksomhedsdrift og vækst samtidig med, at Erhvervsforums medlemmer får et øget kendskab til hinanden.

Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at snuse til foreningens arbejde.

For flere oplysninger kontakt.: Erhvervskonsulent Lisbeth Eichen, tlf.: 40 64 73 40, mail: lei@ringsted.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
+45 57628200
efkcenter@ringsted.dk