Ringsted Erhverv

Torsdagsbrunch hos Team Rengøring


Dato og tid

Torsdag d. 3. oktober 2019 kl. 08:00 til 09:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 27. september 2019 kl. 12:00

Sted

Team Rengøring A/S

Frejasvej 33
4100 Ringsted

Arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Ringsted Erhvervsforum inviterer lokale virksomheder til Torsdagsbrunch 

Torsdag den 3. oktober 2019 fra kl. 8.00 – 9.00 er det Team Rengøring A/S, som byder det lokale erhvervsliv på en morgenbrunch på adressen: Frejasvej 33, 4100 Ringsted.

Tim Jepsen og Martin Olsen - Team rengøring A/S

Team Rengøring A/S blev stiftet i 2012 af Tim Jepsen og Martin Olsen. De startede forretningen som en lille to-mands iværksættervirksomhed der tog sig af vinduespudsning. Men rejsen blev hurtigt til et decideret væksteventyr og i dag er Team Rengøring en succesrig rengørings- og servicevirksomhed med 20 ansatte og millionomsætning.

I foråret modtog Team Rengøring A/S Ringsted Erhvervsforums Erhvervspris 2019 som blev uddelt i samarbejde med Danske Bank.
Hæderen tilfaldt virksomheden, ikke alene på baggrund af den flotte vækst virksomheden har præsteret, men den stærke forankring i Ringsted, det kontinuerlig fokus på medarbejdertrivsel, godt samarbejde og service i høj kvalitet, var også blandt argumenterne for prisoverrækkelsen. 

Kom og hør mere om virksomheden og dens rejse.

Hvad sker der på en Torsdagsbrunch?

På en torsdagsbrunch fortæller en virksomhed sin historie og giver et indblik i både udfordringer og succeser. Formålet er at give deltagerne ny inspiration i forhold til virksomhedsdrift og vækst samtidig med, at Erhvervsforums medlemmer får et øget kendskab til hinanden.

Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at snuse til foreningens arbejde.

Under arrangementet tager vi billeder

Udvalgte billeder fra arrangementet vil blive offentliggjort i forbindelse med markedsføringen af dette på for eksempel Ringsted Erhvervsforums hjemmeside, i nyhedsbrevet Erhvervsnyt og på Ringsted Erhvervs Facebookside.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, hvor du er på, kan du rette henvendelse til erhvervsforum@ringsted.dk, og billedet vil blive fjernet i det omfang, det er muligt.

Har du spørgsmål?
Så kontakt Erhvervskonsulent Ditte Mørck Lichinger Jessen, tlf.: 41 77 02 75, mail: dij@ringsted.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Ringsted Erhverv
Tlf: +45 57628200
efkcenter@ringsted.dk